BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Piata online in Romania are cea mai mare rata de crestere din toata publicitatea europeana

Orlando ne indruma catre un interviu interesant cu doi dintre cei mai importanti jucatori pe piata publicitatii online: Dl. Calin Rotarus – Online Sales Director ARBOmedia si Dl. Cristian Bonciu, director general adjunct netBridge:

Este greu sa vorbesti de piata online in Romania fara sa vorbesti de dinamism, schimbari majore si evolutie. Tot timpul se intampla aceste lucruri in piata online. Cam de patru ani se dubleaza, in fiecare an, este piata cu cea mai mare rata de crestere din toata publicitatea europeana si chiar eram intrebat acum cateva zile daca imi place ceea ce fac si spuneam ca este extraordinar sa faci ceva in care in fiecare zi apar lucruri noi, in fiecare zi vezi lucrurile ca se misca, in fiecare zi stai de vorba cu oameni interesanti. Cat priveste schimbarile majore, intr-adevar este foarte multa agitatie pe piata acum si sunt de acord cu Cristi ca este vorba de o etapa a dezvoltarii industriei publicitatii online, ca piata de publicitate a depasit niste praguri critice. Va reamintesc ca anul trecut a depasit pragul psihologic de 1 la suta din valoarea de piata publicitara totala.

Sursa: News365

23 August, 2006 7:04 pm | Filed under: |

Leave a Reply